Creatief zijn is leuk!

Ik ben dol op creatief bezig zijn! Als ik niet aan het naaien ben, dan ben ik aan het grafisch tekenen of ben ik groenten aan het kweken in mijn (sier)moestuin. Je begrijpt dat poetsen en wassen op de laatste plaats komt :D. Quotes als hieronder zijn mij op het lijf geschreven.

Maar ik heb gemerkt dat ik het nog leuker vind om andere mensen aan te zetten tot creativiteit. Ik heb een tijdje een handwerkclubje gehad met een paar lieve creatieve dames uit het dorp en ik merkte dat anderen aanmoedigen om creatief bezig te zijn mij echt blij maakte. 

Mijn webshop is hier een verlengde van en ik kijk altijd uit naar de foto’s van de kattenspeelkussens die jullie zelf gemaakt hebben. Foto’s zijn altijd welkom op anja@greenpaws.be.

Winkelwagen
Winkelwagen0
Je winkelwagen is leeg
Verder shoppen
0